söndag 17 maj 2009

Eurovison


Idag har Norge dubbla anledningar att fira. Inte nog med att det är 17e maj, igår tog dom även hem segern i eurovision songcontest. En fjollig pojke med fiol som stod och ylade "I´m in loooove, with a faaaairyyyytaaaiiil" i 3 minuter fick på något oförklarligt vis alla europas länder att smälta och skänka tolvpoängare på löpande band. Resultatet blev såklart storslagen seger och högsta poängen någonsin genom schlagerns historia. Själv tyckte jag nivån på årets schlagertävling var lägre än lägst och kvalitén på låtarna lika fräch som salladen i min kyl- dvs rutten.
Det mest underhållande bidraget var ändå den läspande tysken omgiven av pinuppor..och nej, det var inte pinupporna som var underhållande utan att en man som inte kan uttala S rent väljer att sjunga en låt som heter "Miss kiss kiss bang" .

(bilden är tagen från google)

4 kommentarer:

Marcus sa...

I ren protest och andra, bättre, saker att göra såg jag aldrig något av det här.. Men pojkvaskern som vann har jag sett sedan innan på kära dintube. ^^

Och håller med till punkt och pricka. Skall skriva något om det... tro mig. :P

moa sa...

ja, jag kan inte begripa hur alla finner skiten bra..men alla verkar älska både honom och låten.usch..

Jonas L sa...

Var ute och paddlade i skärgården i helgen. Men det låter inte som om jag missade något, skulle vara de tyska pinupporna då, hehe… undrar om alla Tyskor fortfarande har mer hår under armarna än på huvudet?

moa sa...

Dessa tyskar hade inte hår under huvudet..armarna menar jag såklart.
Sen hade dom ju självaste Dita von Teese i en korsett som såg ut att kapa henne på mitten vilken sekund som helst. Ska det pinuppas så ska det göras ordentligt med getingmidja..lite otäckt dock att getingen i det här fallet såg ut att ha blivit överkörd på mitten.